недеља, 7. август 2016.

SVILENE TREPAVICE, JER SREĆA JE U MALIM STVARIMA





Svakodnevno se susretnem sa brojnim pitanjima u vezi SVILENIH TREPAVICA i nadam se da će Vam odgovori ispod koliko-toliko biti korisni. Uostalom, imaćete sve odgovore na jednom mestu, pa ako vas neko bude pitao, moći ćete jednostavno da mu prosledite ovaj tekst ili u nekom trenutku i sami da se podsetite.
Pre svega, SVILENE TREPAVICE su prava stvar za sve vas koji uvek negde žurite, nemate dovoljno vremena za šminkanje, a želite da izgledate fenomenalno, mačkasto i negovano u svakoj prilici.
Pa, da pređem na stvar!


1. KAKO IZGLEDA SAM PROCES?

Tokom celog tretmana ležite zatvorenih očiju. Obično u toku tretmana klijentkinje kažu: "Uopšte ne mogu ni da pretpostavim šta mi radiš."
E pa ovako! Ovde je reč o tretmanu gde se na svaku Vašu trepavicu zalepi po jedna svilena trepavica. Postoje i tretmani gde se na jednu Vašu dlaku zalepi 2-3-4-...i tako do 9dlaka, tzv. RUSKI VOLUMEN, ali o tome neki drugi put.

2. DA LI JE TRETMAN BOLAN?

NEEEEEEE!!!
Ovo je jedan od najprijatnijih tretmana ikada. Klijentkinje često spavaju tokom tretmana. Zato, ako ste umorne toga dana, a stalo Vam je da se ulepšate, dođite na tretman 2u1, trepavice + dremka😉 po ceni trepavica.


3. OVO BAŠ I NIJE BILO PITANJE, ALI JA MORAM DA NAGLASIM DA JE IDEALNO DA NA TRETMAN DOĐETE BEZ MASKARE I BILO KAKVE KREME NA LICU. Naravno, postoji i opcija umivanja kod nas. U svakom slucaju, poenta priče je da Vaše prirodne trepavice moraju biti potpuno čiste pre samog tretmana kako bi se omogućilo da se one lepo zalepe.


4. KAKO SE ODRŽAVAJU?

Pre svega, da istaknem da su ovo saveti kako bi Vaše svilene trepavice što duže stajale. 24h nakon tretmana ne bi trebalo kvasiti trepavice kako bi se lepak dobro osušio. Zatim, trepavice uopšte ne bi smele da dolaze u dodir sa bilo kakvom kremom, tonikom i sl., zato što se lepak u dodiru sa uljem ili bilo kakvom masnoćom iz krema jednostavno topi i trepavice otpadaju.

5. DA LI SMEM DA SE ŠMINKAM? DA KORISTIM SENKE I AJLAJNER?

Naravno. Normalno se ponašamo. Ne robujemo trepavicama.

6. DA LI JE POTREBNO KORIŠĆENJE MASKARE?

NE! Svilenim trepavicama postižemo idealan izgled trepavica, kakav ne možemo dobiti najsavršenijim nanošenjem najbolje maskare, te se maskara ne preporučuje.



7. KAKO SKIDAM ŠMINKU?

Najbolje je samo se umiti sapunom i vodom. Preporuka je Dove sapun koji se pokazao najbolje. I, ovo nije reklama za Dove.😊

8. KOLIKO TRAJU I NA KOLIKO SE RADI KOREKCIJA?

Ovo je podatak koji nisam znala, dok nisam počela da ih nosim, a kasnije ovim poslom da se bavim. Životni vek naših trepavica je oko 3meseca, s tim što se one stalno smenjuju. Jedne otpadaju, druge rastu. Dok nemamo svilene trepavice ovo gotovo da i ne primećujemo. Optimalni period dolaska na korekciju je od 20-25dana. Za to vreme nećemo ostati potpuno bez njih, ali će se one prorediti, a mi želimo uvek da budemo lepe i kao nove, zar ne?

9. DA LI MOGU DA STAVIM TREPAVICE ZA MORE I DA LI MORSKA VODA UTIČE NA NJIHOVO OTPADANJE?

Svilene trepavice su za more i za plažu veoma zgodne, jer uvek izgledamo sređeno i lepo. Morska voda ne smeta trepavicama. Još jednom ću spomenuti, ništa masno ne bi trebalo mazati preko trepavica i gornjeg kapka, pa tako ni razna ulja i mleka za sunčanje i onda ne moramo da brinemo o trepavicama.


10. DA LI SVILENE TREPAVICE OŠTEĆUJU MOJE PRIRODNE TREPAVICE?

NEEEE, ni 1%, budite sigurne!!!
Treba znati da je svaka trepavica zalepljena duž svake naše trepavice i da ona otpada zajedno sa njom, ali kada je njen prirodni red za opadanje.

11. DA LI MOGU DA BIRAM VELIČINU?

DA, NARAVNO!!! I veličinu i oblik!

12. KOLIKO TRAJE TRETMAN?

U zavisnosti od gustine Vaših prirodnih trepavica, ali ne duže od sat i po.

JOŠ NEKOLIKO PREPORUKA IZ ISKUSTVA:

- Odlazak u saunu i preterano znojenje skraćuju vek trepavicama.

- Svilene trepavice drastično skraćuju vreme spremanja za posao, školu, grad...i uvek ste TOP. Ja ih zato obožavam. Zamislite ujutru kada se sređujete, npr. za posao da samo ustanete, umijete se, stavite malo pudera ili rumenila i spremne ste. Nema razmazivanja maskare i onih dosadnih mrvica tokom čitavog dana.

Ako slučajno postoji još neko pitanje, možete slobodno zakazati svoj tretman i sve će Vam se samo kaz'ti😉.

Napomena:
Na svim fotkama su moji lični radovi i hvala mojim dragim manekenkama.😍


Ljubi Vas Vaša,
Gospodjica Di